Te opgewonden tijdens de seks? Dit kun je eraan doen

Blogs, nieuws & meer

Te opgewonden tijdens de seks? Dit kun je eraan doen

man en vrouw daten

man en vrouw datenWij mannen hebben het soms maar lastig. We willen natuurlijk een goed voorkomen hebben en vinden het leuk om achter de vrouwen aan te zitten. Vrouwen doen altijd net alsof ze seks niet leuk vinden, maar daar is natuurlijk niets van waar. De meeste mannen weten wel dat een vrouw ook erg kan genieten van de seks.

Als je eenmaal een leuke vrouw hebt ontmoet, dan wil je haar tussen de lakens natuurlijk de tijd van haar leven geven. Als je nog maar net aan het daten bent met deze dame, dan kan het soms nog wel even spannend zijn in de slaapkamer. Je ziet elkaar bijvoorbeeld voor het eerst naakt en je wilt een zo goed mogelijke prestatie leveren.

Soms lukt dat echter niet helemaal, want mannen hebben nog wel eens last van het probleem dat ze te opgewonden zijn. Ze hebben last van heel erg snel klaarkomen en dat is natuurlijk niet erg ‘mannelijk’. Wanneer dit gebeurd is het vaak een moment van schaamte en dat wil je nu juist niet laten zien aan je nieuwe potentiële partner. Je wilt sterk zijn en laten zien dat je haar het hof kan maken. Te snel klaarkomen staat daar haaks tegenover.

Voorbereiding op die sensuele avond

Als je in de avond een afspraakje hebt gepland met je nieuwe date en je verwacht dat het wel eens het moment zou kunnen worden waarop jullie het bed voor het eerst met elkaar delen, dan kun je overdag al wat voorbereidingen treffen.

Vlak voordat je jezelf gaat douchen, omkleden etc. kun je natuurlijk nog even de hand aan jezelf slaan. Dit klinkt misschien wat vreemd, maar op deze manier is als het ware de druk van de ketel. De kans op te veel stimulatie is hiermee sterk afgenomen. En je kansen om vroegtijdig klaar te komen ook.

Er zijn ook andere oplossingen beschikbaar. Wanneer je namelijk nog in de beginfase bent van het daten, zullen jullie waarschijnlijk nog vrijen met een condoom om. In de winkels zijn speciale condooms verkrijgbaar met aan de binnenkant een verdovend middel. Deze zijn specifiek ontwikkeld om ervoor te zorgen dat je het een stuk langer vol kunt houden in de slaapkamer.